Velkommen, Gjest ( Registrer | Logg inn )

Andre annonser

Biler til salgs
Båter til salgs
Båttilbehør til salgs
Motorsykler til salgs
ATV til salgs
Campingvogner til salgs
Bobiler til salgs
Snøscootere til salgs


FinansieringDELEBIL - Toyota Prius 1.5 hybrid

Som delebil selges en 2000 modell Toyota Prius. Bilen er underkjent på EU-kontroll grunnet funn av rust bak på bilens høyre kanal. Den er brukt som familiebil og er kjørt jevnlig i korte og lange distanser. Pris kan diskuteres.


 


Utover mangellappen fra EU-kontroll tror bilen at noe er galt med hybridsystemet. Toyota sier at det trolig er en oksygensensor i bilens forbrenningsmotor. Feilmelding kommer sjeldent.


 


Bilens ytre er preget av merker og lakkskader. Det er synlig rust i hjulbuer og bakfanger har fått seg en trøkk på høyre side. Lås til bagasjeromsdør er ødelagt, men kan åpnes innenfra. Tank til kjølevæske har en svært liten lekkasje. Innvendig er den fin. Det medfølger bare en bilnøkkel.


 


CD- og kassettspiller, stereoanlegg, elmotor, batteri, 12V batteri, elektriske vinduer, sentrallås og girkasse virker som det skal. Bil akselerer normalt og regenererer strøm under brems eller nedsig. Bilens touchscreen kjørecomputer virker som den skal, men har ikke en GPS-modul installert. Elektriske speil virker som de skal.


 


Vi har ikke høy bilkompetanse. Derfor selges bilen hel og ikke i deler. Vi tar forbehold om andre feil og mangler vi ikke vet om. Vi mener at prisen er rettferdig med tanke på deler og komponenter som kan benyttes videre i en tilsvarende bil, men den kan selvsagt diskuteres ved en hurtig avgjørelse.


 


Visning og prøvekjøring kan avtales på telefon eller e-post. Bilen står lagret under tak inntil ny eier overtar. Bilen har ikke heftelser og vil bli avskiltet ved salg.


 


Annonseselgere er ikke ønsket.

Sett inn annonse hos Motortorget - det er GRATIS!